Puh: +358 10 778 1600

Yritys

Paanti Oy

Paanti Oy on vuonna 1978 perustettu konepajatuotteita valmistava yritys. Vuonna 2006 tapahtuneen omistajan vaihdon kautta yrityksen nykyiset omistajat ovat jatkaneet Paanti Oy:n toimintaa perheyrityksenä. Paanti Oy:llä on liiketoimintaa pääasiassa Suomessa ja sen pääasiakkaat ovat pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita jopa 20 vuoden takaa.

Vuosien kokemuksen kautta Paanti Oy on hankkinut osaamista erityisesti punametallisten, asiakasmitoituksen mukaisten trapetsikierremuttereiden valmistuksesta – myös tuumamittaisten.

Paanti Oy käynnisti liiketoimintansa pk-seudulta. Vuonna 2007 yritys investoi omiin Hausjärvellä sijaitseviin tuotantotiloihin, joissa se toimii nykyäänkin. Pitkäaikaisimmat asiakkaat ovat kulkeneet yhtä matkaa ajalta, jolloin yritys toimi Espoossa ja Vantaalla.

Tulevaisuudessakin haluamme keskittyä asiakaskeskeiseen strategiaan, kehittää sitä ja syventää kumppanuutta avainasiakkaidemme kanssa ja luoda uusia pitkäaikaisia asiakassuhteita. Meille tärkeää on, että tuotteen ominaisuudet ja käyttökokemukset vastaavat asiakkaan tavoitteita ja ennakko-odotuksia.

”Asiakaskeskeisen strategian ytimessä on yrityksen tuotteista, palveluista ja toiminnasta syntyvä, asiakkaan kokema arvo”