Tel: +358 10 778 1600

Företag

Paanti Oy

Sedan företagsstarten 1978 har Paanti Oy tillverkat maskinverkstadsprodukter. I och med ägarbytet 2006 har de nuvarande ägarna fortsatt Paanti Oy:s verksamhet som familjeföretag. Paanti Oy har affärsverksamhet i huvudsak i Finland och dess huvudkunder är långvariga samarbetspartner sedan 20 år tillbaka.

Mångårig erfarenhet har lett till gedigen kunskap av i synnerhet tillverkning av trapetsgängade muttrar i rödmetall enligt kundmått – även tum dimensionerade muttrar.

Paanti Oy inledde sin affärsverksamhet i huvudstadsregionen. År 2007 investerade företaget i egna produktionslokaler i Hausjärvi, där verksamheten alltjämt fortgår. De mest långvariga kunderna har följt med ända sedan tiden i Esbo och Vanda.

Även i framtiden vill vi fokusera på en kundcentrerad strategi, utveckla den och fördjupa partnerskap med våra nyckelkunder och skapa nya långsiktiga kundrelationer. För oss är det viktigt att produktens egenskaper och driftserfarenheter motsvarar kundens mål och förhandsförväntningar.

”En kundcentrerad strategi utgår från det värde som en kund upplever att företagets produkter, tjänster och verksamhet har”