Tel: +358 10 778 1600

Vi har bred erfarenhet av trapetsgängade muttrar

Närmare information

Trapetsgängade muttrar

En pålitlig partner – med bred kunskap inom tillverkning av trapetsgängade muttrar. Vi levererar trapetsgängade muttrar till olika mekaniska konstruktioner. Som leverantör av olika trapetsgängade muttrar ingår vi i underleverantörskedjan i Finland och inom exportindustrin.

Läs mer

Produkter

Tillverkning av mekaniska rörelse- och transmissionskomponenter enligt kundens behov. Små och medelstora serier samt enskilda delar.

Trapetsikierremutterit

Trapetsgängade muttrar
millimeter- och tumdimensioner

Ketju- ja hihnakäyttökomponentit

Kedje- och
remdriftkomponenter

Mekaaniset rakenneosat

Mekaniska
byggdelar

Kvalitet

Paanti Oy:s verksamhet styrs av SFS-EN ISO 9001:2015 standardenliga kvalitetssystem. Kvalitetssystemet har certifierats av Kiwa Inspecta Oy. Det tyska företaget Schaeffler med global verksamhet genomförde leverantörsvärderingen hos Paanti Oy och godkände oss som leverantör. Paanti Oy har en tät och fungerande kontakt med kunderna. Vi satsar på verklig förståelse av våra kunders affärsverksamhet och produkter för att kunna producera en så ändamålsenlig kvalitet som möjligt för alla behov. I över 20 års tid har våra kunder hyst förtroende för Paanti Oy:s breda kompetens. Detta syns i långsiktiga kundrelationer.

Företag

Paanti Oy i Hausjärvi i Egentliga Tavastland är ett företag som erbjuder tillverkning av komponenter för maskinbearbetning. I över 40 års tid har vi erbjudit tjänster inom metallbranschen. Vi tillverkar produkter utifrån bilder och/eller modell med hänsyn till kundens krav, behov och förväntningar.

Våra långvariga kunder

Kontakt

Mestarintie 3 A, 12100 Oitti
Tel. +358 10 778 1600
paanti@paanti.fi

Offertbegäran

Produktionschef
Toivo Hanhela
toivo.hanhela@paanti.fi
Tel. +358 50 463 0820

Konepaja Paanti Oy

Vi levererar trapetsgängade muttrar till såväl tillverkare av utrustning som till serviceställen. Som leverantör av olika trapetsgängade muttrar ingår vi i underleverantörskedjan i Finland och inom exportindustrin.